Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bloc Expert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Administrare asociatii proprietari Timisoara
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
TimAdmin, administram imobile in Timisoara.

Administrare finaciar-contabila: Pentru ca respectam locatarii si pe toti membrii asociatiei de proprietari, administrarea financiar contabila se face prin intermediul programului informatic BLOC EXPERT. Calcule si rapoarte corecte, transparenta si trasabilitate.

Administrare tehnica: Monitorizarea periodica a tuturor partilor comune ale imobilului, in urma careia intocmim un raport de monitorizare in cazul constatarii de probleme si inaintarea de propuneri pentru solutionare. Propunerea de solutii optime si personalizate pentru remedierea problemelor tehnice si imbunatatirea confortului.

Curatenie: Colaboram cu firma specializata in servicii de curatenie pentru scari de bloc in Timisoara, avand o echipa tanara, experimentata si mereu disponibila.

Intretinere si reparatii: Supervizarea lucrarilor de reparatii si participarea la receptia acestora. Verificarea facturarii corecte de catre furnizori in functie de contoarele de bransament. Achizitionarea materialelor necesare pentru intretinerea imobilului.

Corectitudinea ne caracterizeaza si, cu siguranta ca sunteti interesat sa stiti cu exactitate pe ce s-au cheltuit banii Dumneavoastra.

Utilizarea unui program informatic online pentru administrarea financiara a asociatiei de proprietari, va va permite sa vizualizati in orice moment fisa apartamentului, nota de plata, sa comunicati cu administratorul blocului mult mai rapid si eficient, sa transmiteti indecsii contoarelor online, direct in aplicatie si sa vizualizati rapoartele financiare cu privire la cheltuieli, plati catre furnizori, fondul de rulment, de penalizari si alte fonduri ale asociatiei de proprietari.

www.timadmin.ro
Din Gura in Gura